WILD Filmavond in De Ossenstal

Op vrijdagavond 21 december verandert ons restaurant in een bioscoop. Hier kunt u genieten van de film WILD. Een familiefilm over bonte dieren families die een unieke inkijk geven op de Veluwe, verteld door André van Duin.

Bekijk hier de WILD trailer.

Het programma
19.15 uur            Entree
19.40 uur            Zaal open
20.00 uur           Start WILD film
21.20 uur            Einde film

Boswachter Jan Niebeek
Deze avond is onze boswachter uit Epe: Jan Niebeek aanwezig om al uw vragen te beantwoorden over de Veluwe of een praatje te maken.

3-gangen WILD diner
Voorafgaand aan de film kunt u bij ons genieten van een heerlijk 3-gangen WILD diner. Het diner wordt om 18.00 uur geserveerd.

Voorgerecht
Trio carpaccio van fazant, duif en eend
Hoofdgerecht
Trio van hert, wild zwijn en haas
Nagerecht
Grand Dessert

Ossenpas actie: gratis welkomstdrankje
Onze trouwe gasten die bij binnenkomst de Ossenpas tonen ontvangen een gratis welkomstdrankje als opwarmer voor de WILD film.

Verzeker u van plaatsen, reserveer nu!
Meld u aan door een mail te sturen naar info@ossenstal.nl en geef aan met hoeveel personen u komt en of u wilt genieten van het 3-gangen WILD diner. De kosten voor de filmavond bedragen 8,50 p.p. en voor het 3-gangen diner 25 p.p.
Deze avond is het niet mogelijk om gerechten van de reguliere menukaart te kiezen. Heeft u dieet wensen? Laat het ons dan vooraf weten zodat wij rekening kunnen houden met uw wensen.

WILD filmavond Ossenstal
WILD film