Voor onze trouwe gasten: De Ossenpas!

De Ossenstal heeft inmiddels heel wat vaste gasten. Speciaal voor deze trouwe gasten, zoals u, hebben we de Ossenpas. Met deze pas kunt u het hele jaar gebruik maken van speciale acties en leuke aanbiedingen. Ook wordt u op de hoogte gehouden van de activiteiten die we bij De Ossenstal organiseren.

In de wintermaanden, november tot en met maart, ontvangt u met de Ossenpas 25% korting op uw doordeweekse lunches en diners. Daarnaast hebben we regelmatig leuke acties die u veel voordeel op kunnen leveren.

Actie september – 25% korting op de Ossenstal Pannenkoek

In september ontvangen Ossenpas houders 25% korting op De Ossenstal pannenkoek. Dankzij de combinatie van een geheim recept, speciale pannen en de ambachtelijke bereidingswijze ontstaat er een kruimelige pannenkoek die wel 3 cm hoog, krokant en luchtig is. De perfecte kruising tussen een pannenkoek en een oliebol. Erg machtig dus wees gewaarschuwd!

Wat moet u doen?
Laat uw Ossenpas zien aan één van onze medewerkers en wij verwerken de actie direct op uw bon

Voorwaarden

  • Niet geldig op zondag.
  • Geldig in september 2019.
  • Niet geldig in combinatie met andere acties.
  • Op vertoon van uw Ossenpas.

De Ossenpas kost u éénmalig €10,- en moet voorafgaand aan uw volgend bezoek aan De Ossenstal worden aangeschaft. U kunt hier het aanvraagformulier downloaden.
Als u al in het bezit bent van de oude Ossenstalpas, kunt u deze kosteloos omwisselen voor de nieuwe Ossenpas bij uw volgende bezoek aan De Ossenstal.