Voor onze trouwe gasten: De Ossenpas!

De Ossenstal heeft inmiddels heel wat vaste gasten. Speciaal voor deze trouwe gasten, zoals u, hebben we de Ossenpas. Met deze pas kunt u het hele jaar gebruik maken van speciale acties en leuke aanbiedingen. Ook wordt u op de hoogte gehouden van de activiteiten die we bij De Ossenstal organiseren.

In de wintermaanden, november tot en met maart, ontvangt u met de Ossenpas 25% korting op uw doordeweekse lunches en diners. Daarnaast hebben we regelmatig leuke acties die u veel voordeel op kunnen leveren.

Actie december 2019 gratis koffie bij de apfelstrudel

In december 2019 ontvangt u een gratis kop koffie, thee of cappuccino bij uw apfelstrudel. Deze overheerlijke apfelstrudel wordt geserveerd met vanille saus en slagroom. Bovendien kunt u kiezen voor extra kaneelijs om deze lekkernij compleet te maken.

Actie januari 2020 tweede erwtensoep Gratis

In januari ontvangt u de tweede kop erwtensoep gratis! Deze winterse soep is extra lekker met een stuk roggebrood met spek.

Wat moet u doen?
Laat uw Ossenpas zien aan één van onze medewerkers en wij verwerken de actie direct op uw bon

Voorwaarden

  • Niet geldig op zon- en feestdagen.
  • Niet geldig in combinatie met andere acties.
  • Op vertoon van uw Ossenpas.

De Ossenpas kost u éénmalig €10,- en moet voorafgaand aan uw volgend bezoek aan De Ossenstal worden aangeschaft. U kunt hier het aanvraagformulier downloaden.
Als u al in het bezit bent van de oude Ossenstalpas, kunt u deze kosteloos omwisselen voor de nieuwe Ossenpas bij uw volgende bezoek aan De Ossenstal.