Voor onze trouwe gasten: De Ossenpas!

De Ossenstal heeft inmiddels heel wat vaste gasten. Speciaal voor deze trouwe gasten, zoals u, hebben we de Ossenstalpas. Met deze pas kunt u het hele jaar gebruik maken van speciale acties en leuke aanbiedingen. Ook wordt u op de hoogte gehouden van de activiteiten die we bij De Ossenstal organiseren.

In de wintermaanden, november tot en met maart, ontvangt u met de Ossenpas 25% korting op uw doordeweekse lunches en diners. Daarnaast hebben we iedere maand leuke acties die u veel voordeel op kunnen leveren.

Ossenpas actie december: 2e Snert gratis!
In december ontvangen houders van De Ossenpas de 2e Snert gratis*. Bestelt u er 1 dan ontvangt u 50% korting. Laat bij bestelling uw Ossenpas zien aan de medewerker en u ontvangt 50% korting.
*Niet geldig tijdens de feestdagen.

De Ossenpas kost u éénmalig €10,- en moet voorafgaand aan uw volgend bezoek aan De Ossenstal worden aangeschaft. U kunt hier het aanvraagformulier downloaden.
Als u al in het bezit bent van de oude Ossenstalpas, kunt u deze kosteloos omwisselen voor de nieuwe Ossenpas bij uw volgende bezoek aan De Ossenstal.