Voor onze trouwe gasten: De Ossenpas!

De Ossenstal heeft inmiddels heel wat vaste gasten. Speciaal voor deze trouwe gasten, zoals u, hebben we de Ossenpas. Met deze pas kunt u het hele jaar gebruik maken van speciale acties en leuke aanbiedingen. Ook wordt u op de hoogte gehouden van de activiteiten die we bij De Ossenstal organiseren.

In de wintermaanden, november tot en met maart, ontvangt u met de Ossenpas 25% korting op uw doordeweekse lunches en diners. Daarnaast hebben we regelmatig leuke acties die u veel voordeel op kunnen leveren.

Actie oktober korting op de Veluwse Proeverij

In oktober betaalt u slechts 7,50 per persoon voor de Veluwse Proeverij. Dat is nog eens lekker voordelig proeven van de Veluwe! De Veluwse Proeverij bestaat uit drie wisselende soorten lokaal bier van Bierenmanieren met bijpassende hapjes voor twee personen.

Wat moet u doen?
Laat uw Ossenpas zien aan één van onze medewerkers en wij verwerken de actie direct op uw bon

Voorwaarden

  • Niet geldig op zondag.
  • Geldig in oktober 2019.
  • Niet geldig in combinatie met andere acties.
  • Op vertoon van uw Ossenpas.

De Ossenpas kost u éénmalig €10,- en moet voorafgaand aan uw volgend bezoek aan De Ossenstal worden aangeschaft. U kunt hier het aanvraagformulier downloaden.
Als u al in het bezit bent van de oude Ossenstalpas, kunt u deze kosteloos omwisselen voor de nieuwe Ossenpas bij uw volgende bezoek aan De Ossenstal.