Voor onze trouwe gasten: De Ossenpas!

De Ossenstal heeft inmiddels heel wat vaste gasten. Speciaal voor deze trouwe gasten, zoals u, hebben we de Ossenpas. Met deze pas kunt u het hele jaar gebruik maken van speciale acties en leuke aanbiedingen. Ook wordt u op de hoogte gehouden van de activiteiten die we bij De Ossenstal organiseren.

In de wintermaanden, november tot en met maart, ontvangt u met de Ossenpas 25% korting op uw doordeweekse lunches en diners. Daarnaast hebben we regelmatig leuke acties die u veel voordeel op kunnen leveren.

Actie juli en augustus – Gratis ijsje van IJssalon Rozeboom

Heeft u een fietsuitje op de planning deze zomer? Wanneer u onze Wildroute fietst dan kunt u onderweg genieten van een heerlijk ijsje bij IJssalon Rozeboom. Deze krijgt u van ons helemaal gratis! Dat is nog een opfrisser voor onderweg!

Wat moet u doen?
Haal bij ons de Wildroute en een ticket voor het gratis ijsje op en ga lekker fietsen. Onderweg bij IJssalon Rozeboom in Vaassen krijgt u, bij inlevering
van het ticket, een hoorntje met 2 bolletjes ijs naar keuze.

Voorwaarden

  • Niet geldig op zondag.
  • Geldig voor maximaal 1 persoon per Ossenpas.
  • Geldig in juli en augustus 2019.
  • Niet geldig in combinatie met andere acties.
  • Op vertoon van uw Ossenpas.
  • De Ossenstal behoudt zich het recht deze actie tussentijds aan te
    passen of te stoppen.

De Ossenpas kost u éénmalig €10,- en moet voorafgaand aan uw volgend bezoek aan De Ossenstal worden aangeschaft. U kunt hier het aanvraagformulier downloaden.
Als u al in het bezit bent van de oude Ossenstalpas, kunt u deze kosteloos omwisselen voor de nieuwe Ossenpas bij uw volgende bezoek aan De Ossenstal.