Avontuur!

De natuur rond De Ossenstal leent zich uitstekend voor verschillende buitenactiviteiten, zoals wandelen, fietsen en paardrijden. U kunt hier heerlijk dwalen door de bossen en over de heidevelden. Verschillende wandelroutes hebben hier hun start- en eindpunt en het verharde fietspad maakt deel uit van een groot fietsnetwerk. Ook kunt u genieten van huifkartochten of natuurtochten met een gids of gps.

seizoenen

Gedurende het jaar zullen er verschillende activiteiten worden georganiseerd die betrekking hebben op de verschillende seizoenen. Lente op de Veluwe-tochten, Zomerse aanbiedingen, een speciaal Halloween-menu, Indian Summer barbecue, het burlen van de edelherten: houd de website en facebook in de gaten voor de data!

huifkar-en-gps

Vanuit De Ossenstal kunnen verschillende begeleide of uitgezette tochten worden gemaakt. U kunt een mooie, twee uur-durende tocht maken met een huifkar, met een natuurgids op stap of met de kinderen een leuke en leerzame speurtocht doen.

De tochten zijn te boeken via De Ossenstal

Huifkartochten
Geniet van de natuur op de Veluwe tijdens een anderhalf uur durende huifkartocht in samenwerking met Stalhouderij Het Vossenspan uit Epe.

Wagens van 12 t/m 20 personen € 170,00 (incl. btw)
Elke persoon extra € 7,00 p.p. (incl. btw)

Prijzen per 1,5 uur. De tochten dienen contant met de koetsier te worden afgerekend.

Voor meer informatie over huifkartochten kunt u terecht op de website van Stalhouderij Het Vossenspan.

Natuurtochten met gids
Met een gids maakt u een mooie en leerzame tocht van drie uur door de prachtige natuur in de omgeving van de Ossenstal. De kosten voor deze tocht zijn ongeveer € 110,- per drie uur (afhankelijk van de wensen).

Tevens zijn wij het vertrekpunt om een bronst-/burltocht te maken onder de leiding van Jan Niebeek van “De Veluwe Leeft“.

Speurtochten
Speciaal voor kinderen is er een leuke en leerzame tocht verkrijgbaar in het restaurant. De lengte van de tocht is aangepast.

paard2

Vanuit Epe is het mogelijk om via een fraaie fietstocht De Ossenstal te bereiken, die door bossen en langs heidevelden voert. Vanaf het restaurant leiden ook diverse wandelroutes het bos in. Er zijn verschillende routes van variërende lengtes, welke zijn gemarkeerd met gekleurde paaltjes. De uitgebreide ruiterpaden geven de mogelijkheid om lange tochten te paard te maken. U kunt uw paard stallen in de speciale paddocks bij het restaurant.

speeltuin-ossenstal

Ook voor de kinderen is er genoeg te doen bij de Ossenstal. We hebben namelijk een grote speeltuin waar je je lekker kunt uitleven na het pannenkoeken eten. Ook hebben we binnen een speelhoek waar je mooie tekeningen en kleurtjes kunt vinden om je mooiste tekening te maken. Kom maar snel eens een kijkje nemen!